fbpx
Der er forskellige slags psykoterapi retninger og uddannelsesinstitutter, så det kan betale sig at undersøge flere for at se hvilket du tænker passer bedst til dig, dit verdenssyn og den måde som du gerne vil arbejde på.
  • Det er vigtigt at du vælger et evalueret uddannelsesinstitut, da de lever op til en række kvalitetskrav. Du kan læse mere her.
  • Er det muligt at komme frem og tilbage? Det er vigtigt at overveje den geografiske placering og hvor meget tid du skal bruge på transport.
  • Passer tidspunkterne og datoerne ind i din livsstil? Ligger undervisningen på hverdage eller weekender?
  • Hvad koster uddannelsen og er der fleksible betalingsordninger. Vær opmærksom på hvad den samlede pris løber op i, for din uddannelse inklusiv litteratur, internater, kørsel og eventuelle overnatninger, eksamen, egen terapi, supervision mv.
  • Det mest vigtige er, hvor godt du har det med underviserne og deres måde at arbejde på. Du overvejer jo at forpligtige dig til en relation over længere tid, så grib muligheden for at snakke med og møde undervisere og studerende på uddannelses instituttet.

Dit valg af metode og psykoterapeutisk retning afhænger meget af hvilken slags terapeut du drømmer om at blive. Hvem vil jeg gerne have som klientgruppe – børn, familier, par? Ønsker jeg at bruge uddannelsen som et kompetence- eller karriereløft? Ønsker du at bruge uddannelsen i din organisatoriske eller ledelsesmæssige funktion i arbejdet med mennesker?
Eller måske du endnu ikke har et klart billede men vil bare gerne blive klogere på dig selv?

Ved at gøre dig disse overvejelser, undersøge og tage kontakt til de forskellige institutter vil du være i en bedre position til at vælge uddannelses institut.
Vi afholder kaffesaloner hvor du kan møde vores undervisere og få mere viden. Vi afholder også introduktions workshops hvor du kan opleve både metoden og underviserne.
Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og til analyseformål. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse, samt til analyseformål. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk