fbpx

Mange psykoterapeuter kommer i tvivl om deres kompetencer, når de møder seksuelle problematikker i deres praksis. Det faglige grundlag er ofte for tyndt, og deres eget forhold til seksualitet kan være uafklaret.
Psykoterapeuter skylder deres klienter at opdatere deres viden, forståelse og praksis inden for det sexologiske fagområde.

Læs artiklen fra Tidsskrift for Psykoterapi nr. 1 2021:

Integration af sexologi i psykoterapeutisk praksis

Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og til analyseformål. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse, samt til analyseformål. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk