fbpx
Det er Gestaltinstituttets værdier at:
  • Vi ved, at det der sker mellem mennesker er betydningsfuldt.
  • Vi skaber socialt opmærksomme fællesskaber.
  • Vi møder og accepterer det enkelte menneskes kompleksitet.
  • Vi træner – mere end vi taler om at træne.

Et læringsmiljø der støtter gruppelæring

Derfor er det, at skabe et fællesskab for de studerende, en vigtig faktor på vores uddannelser og vi mener det er grundlæggende for den enkelte studerendes professionelle udvikling. Vores opbygning af uddannelsen giver mulighed for udveksling af nye ideer, frugtbar udvikling, engagement og mødet med forskelligheder. De studerende vil være i et læringsmiljø der støtter gruppelæring og hvor de kan udvikle sig både individuelt og relationelt. Studiemiljøet er afgørende for de studerendes trivsel, engagement og læring. Studiemiljøet stiller krav til os som uddannelsessted og vores ansvar for at inddrage de studerende i den fortsatte udvikling af et godt studiemiljø. De studerende oplever et studie- og læringsmiljø, der er godt og understøtter deres faglige udvikling, fordi det organisatoriske, undervisningsmæssige og fysiske miljø fungerer sammen.

Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og til analyseformål. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse, samt til analyseformål. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk