fbpx
Anvendelsen af psykoterapi er i en rivende udvikling i de offentlige og private sundhedstilbud. Udviklingen bliver i stigende grad mødt med et politisk krav om evidens, kvalitet og effektivitet. Brian Sebens er udøver af psykoterapi i privat praksis og i offentlige institutioner og er optaget af, hvordan psykoterapeuter MPF kan evaluere og udvikle vores psykoterapeutiske kompetencer, komme i dialog med forskningen og blive medskabere af praksisbaseret evidens.

Læs artiklen her:
Praksisbaseret evidens og feedback informed treatment

Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og til analyseformål. mere information

Cookie indstillingerne på denne hjemmeside er aktiveret for at give dig den bedste oplevelse, samt til analyseformål. Hvis du fortsætter med at bruge hjemmesiden uden at ændre dine cookie indstillinger eller du klikker Accepter herunder, betragtes dette som din accept

Luk