fbpx

Mange psykoterapeuter kommer i tvivl om deres kompetencer, når de møder seksuelle problematikker i deres praksis. Det faglige grundlag er ofte for tyndt, og deres eget forhold til seksualitet kan være uafklaret.
Psykoterapeuter skylder deres klienter at opdatere deres viden, forståelse og praksis inden for det sexologiske fagområde.

Læs artiklen fra Tidsskrift for Psykoterapi nr. 1 2021:

Integration af sexologi i psykoterapeutisk praksis

Vi benytter cookies til at forbedre brugeroplevelsen og til analyseformål. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for, at give dig den bedst gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger eller du klikker på "Accepter" nedenfor så samtykke du til dette.

Luk